söndag 29 augusti 2010

Nora

Igår var vi till Nora och gick på marknaden och hjälp vad folk det var! På en del ställen fick man stå i kö för att komma fram på gatan och sen ha en barnvagn med sig var inte så roligt. Alice satt mycket i babybjörnen så det gick bra men efter ett tag blev hon ju trött och ville sova i vagnen. Såg en jätte liten bebis på 6 veckor med, fattar inte att vår älskling har varit så liten!
Träffade herr och fru Karlsson och Mikaela och Christoffer i Nora så de sprang runt och köpte massor med saker :) Jag fick med mig hem vantar och sen två ljuslyktor i glas. Sen köpte Andreas med sig lite naturgodis, gott :)
Åkte till Karlskoga efter det och hälsade på hemma hos fam Owén, Alice fick en cd skiva med barnsånger på av farmor :) Och vi fick tre burkar med hjortonsylt, mums!

Idag har vi varit till Stadium och där hittade jag en jätte härlig tröja som fick följa med hem. Sen åkte vi vidare till Lager 157 och där hittade jag ett par jeans och sen en tröja. Hittade även två grymt snygga Levis tröjor till Alice :)
Mamma kom och fikade på eftermiddagen och hon hade köpt kläder till Alice, byxor och söta bodys. Sen hade hon även köpt som en lite tunnare jacka som är i lila och sen små söta öron på luvan, perfekt nu när det börjar bli lite kallare ute.

Imorn börjar Andreas åka buss till jobbet igen och då går han upp redan vid 5, ingen sovmorgon här inte. Får hoppas att inte Alice vaknar då så vi får sova vidare efter han har åkt. Har nästan slutat att amma henne nu med. Nu äter hon ersättning och tycker det är jätte gott! Sen får hon barnmat. Kanske ammar henne 2-3 gånger per dag nu och sen självklart på natten när hon vaknar med det är inte mycket hon äter då utan somnar om nästa på en gång.

Nej nu ska jag ta och krypa ner hos Andreas innan han somnar
Godnatt på er alla!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar