torsdag 28 oktober 2010

Var ett bra tag sen!

Har inte haft tid eller lust att blogga något på ett tag. Men den stora nyheten är väl att vi har köpt en lägenhet i Karlskoga och flyttar dit den 3 januari eller vi får nycklarna då i alla fall :) Är en helt underbar lägenhet så vi är mycket nöjda. Att Alice får ett eget rum med kommer bli perfekt då hon oftast vaknar till när vi går och lägger oss. Ammar inget på dagen längre men på natten när hon vaknar så vill hon gärna mysa lite.



Välkomna hem till oss!


Idag har vi varit i kyrkan på babykonsert. Var faktiskt väldigt trevligt och väldigt bra anpassat till barnen. De var allt från 10 veckors bebisar till 1 åringar. Alice tyckte det var jättetrevligt men blev väldigt trött och grinig när vi skulle fika så då fick hon sova i vagnen i stället. De hade väldigt gott fika med muffins och gott bröd. De hedrade de barn som hade blivit döpta nu i höst så Alice hade ett eget litet ljus som vi tände. Tände även ett ljus för min farfar.



I helgen händer det saker, på lördag ska vi till Karlskoga och fira Annika som fyllde 19 år igår och sen på lördag ska vi till Svalan och äta mat för på måndag fyller min mormor 80 år. Så det ska bakas tårta i helgen. Har köpt lite nya saker till tårtan så det ska bli väldigt roligt att göra den :)


Ikväll är det tvätt som gäller, tråkigt men man måste ju göra det ibland. (sen kommer vi ha en egen tvättmaskin i lägenheten, SKÖNT)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar