fredag 29 april 2011

Valborg

Jaha då var snart april slut med, veckorna bara flyger iväg. I påsk så var vi hemma hos oss och åt påskmat och sen kom Andreas föräldrar och Annika hit och åt. Sen var vi ute i Susannes stuga och grillade och bara hade det bra. Härligt att vara ledig några dagar extra och Andreas hade ju påsklov så han var ledig väldigt länge.


Imorn ska vi ta cyklarna till Björkborns Herrgård och titta på brasan och sen på söndag kommer mamma och pappa och då ska vi åka till Lundedet på familjedag, mysigt!

Igår var vi till Leklådan och köpte en ny bilbarnstol till Alice och sen provkörde vi även en vagn, Brio race så den ska vi köpa.


Ikväll har jag och Alice varit och tittat på när Andreas hade match så vi hade med lite fika och en filt som vi skulle sitta på men Alice ville bara krypa iväg hela tiden. Sen kom även Annika dit och kollade.


Nästa helg är det vårmarknad här i Karlskoga så då kommer min mamma och mormor hit. Och sen på söndag är det tänkt att vi ska hem till Masken och Bella och fika, längtar! Har inte träffat dom på jättelänge och det ska bli så roligt att se hur fint de har fått hemma med.


Andreas är på lagfest och jag och Alice har haft myskväll. Är väl dags att sova snart, Alice somnade i soffan ikväll. Hon brukar somna i mitt knä i vangliga fall men nu la hon sig själv i soffan och somnade, sötnosen!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar