måndag 20 september 2010

Babycafé

Idag har jag och Alice varit på babycafé. Träffade Ida med sin söta Miranda och sen kom även Maria med sin sötnos Norah-Linn. Alice och Miranda satt på en filt och hade det jättebra tills Alice började "prata" med Miranda som blev jätteledsen av det Alice sa men det brydde sig inte Alice om utan fortsatte att prata med henne och skratta när Miranda blev ledsen. Kan ju börja undra vad Alice sa till henne egentligen.

Alice och Miranda när vi var hemma hos Maria och gjorde fotavtryck

Men det var i alla fall väldigt trevligt och träffa andra barn och mammor, det var en pappa där med sin son Alfred som var stört skön!
Tog en härlig promenad efter det till Plantagen och köpte ljung och ett paket med gula rosor som står på köksbordet nu. Gick även till Ica Maxi och köpte stora majskrokar till Alice som hon tyckte var väldigt goda och lätta att hålla i till skillnad mot smörgåsrånen.


Idag går tiden ut för att anmäla sig för en lägenhet i Karlskoga. Vi har fått erbjudande om den tidigare och har varit och tittat på den så den är väldigt fin. Och nu ligger den ute igen eftersom den tydligen inte blev uthyrd, Men sen fick vi för oss att vi skulle ta ett lån och köpa hus i stället så vi tackade nej till lägenheten. Så Andreas var och pratade med banken och vi får ett lån på 350 000 kr och det får man ju inte ett hus för. Så nu är vi tillbaka att hyra en lägenhet i stället. Håller verkligen tummarna att vi får den här lägenheten nu. Andreas är ju så trött på kvällarna och han har ingen större lust att göra något på helgerna och det förstår jag. Inte roligt att pendla varje dag och sen komma hem sent på kvällen. Allt skulle bli så lättare om vi flyttade till Karlskoga. Bara hoppas att jag kan få ett jobb där sen med.

Alice fyllde ju 6 månader i lördags med så av oss fick hon en mjuk fotboll (så klart). Sen på söndagen var mamma och pappa och då fick hon en sån där leksak med ringar som man ska sätta på en pinne. Hon blev så glad lilltjejen :)


Inte riktig en sån här hon fick men något liknande

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar