tisdag 2 november 2010

Fika dag

Idag har det blivit mycket fika. Träffade Maria, Noralinn, Ida och Miranda på bibblan för att fira nallens dag. Men det var för lite större barn då de fick rita nallar och bli målade som en nalle. Men vi åt mat på resturangen som finns där, trevligt!







Efter det så tog vi en sväng på Clas Ohlson och köpte reflex "väst" till Alice vagn så hon syns när vi är ute i mörkret. Gick till Gröna Grodan och träffade bästa Camilla :) Alice tyckte jättemycket om henne och började skratta det första hon gjorde när hon såg Camilla, så sött! Fikade och pratade massor med skit, trevligt! Vi ska ta en kväll och först gå ut och äta och sen gå på bio, mysigt!




Imorn åker Andreas till Prag med pojkarna men redan idag så åkte han till Stockholm för de flyger så tídigt imorn så de var enklast. Kommer sakna honom eftersom han ska vara bort så länge, kommer hem på söndag.
Imorn kommer Annika in och ska vara barnvakt så att jag kan tvätta och sen på eftermiddagen så ska jag med mamma och pappa till norra kyrkogården för att fixa ordning på Lydias och Svens grav och sen blir det en sväng till Mega.

Nu ska jag dricka upp min dricka och sen blir det sängen.

En trött tjej som äter gröt



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar