tisdag 30 november 2010

Mammas älskling är sjuk!

Det började igår kväll. Hade varit på stan och fixat med CSN pengar och sen köpt lite julklappar. Alice var hemma med Andreas och när jag kom hem så hade hon just vaknat och var jättevarm. Tog tempen och den visade 38 grader men hon var på bra humör i alla fall. Andreas åkte iväg och handlade lite grejer, en tidig julklapp från mormor och morfar till Alice, en pulka :) Så hon satt i den på kvällen framför tvn och lekte i den.
Hade hoppats på att hon skulle bli av med febern så vi kunde ut och åka med den idag men icke. Hon har sovit brevid mig hela natten och hon har varit så varm. Kl 2 så gick jag upp med henne och tog tempen, över 39 grader! Så en alvedon och sen ny blöja sen sov hon till kl 8 på morgonen. Sen idag har febern varit mellan 38-39 grader och hon är väldigt slö och ligger nu i vagnen och sover. Hoppas verkligen att hon blir bra fort!


Åka pulka inomhus funkar bra det med :)


Idag var det ny visning på vår lägenhet, 2 stycken kom. En tjej var väldigt intresserad och frågade om nätet på balkongen kunde sitta kvar för hon skulle skaffa katt nu när hon flyttar. Får se hur det blir med våra tapeter nu med, hoppas att det löser sig...

Ida förra vintern

Var till Loka i söndags med, trevligt! Men vilket väder det var, var nästan lite otäckt på vissa ställen för hade man en bil framför sig såg man inget för det rök snö. Såg två bilar på motorvägen med som hade kört av. En stod åt fel färdriktning och var helt mosad framtill och en annan låg på taket mitt ute på en åker.
Maten var väl så där faktiskt men det är ju så mysig miljö så det gjorde inte så mycket :) Mätta blev vi i alla fall och Alice skötte sig så bra!

Ikväll är Andreas kvar i Karlskoga, han skulle med pojkarna och spela innebandy, roligt!! Så jag och Alice får ha en myskväll tillsammans :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar