tisdag 9 november 2010

Snö

Det är riktigt oväder ute idag, brr! Ida frågade om vi skulle ta med tjejerna och ut och leka i snön, nej tack! Får hoppas att det blåser mindre imorn så man kan gå ut då i stället. Ikväll ska jag och Alice hem till Sussi och äta soppa, trevligt! På lördag ska jag, Alice och mamma gå på stan, är ju farsdag på söndag så.... hihih :)



Är så sugen på att köpa en sån här söt till Alice. Hörde även att det ska finnas en kanindress med, kanske skulle vara något då hon tycker om kaniner :)

Nått sånt här sött ska Alice ha på sig på jul


Andreas hade haft det bra i Prag men han längtade tydligen hem till mig och Alice, kan det vara så att pojkarna börjar bli vuxna..?
Igår var vi till öppnaförskolan och hade det trevligt, mycket lek och mycket prat. Kommer bli tråkigt att sluta där sen när vi flyttar för nu har man lärt känna varandra. Men vi har ju redan varit och hälsat på den nya förskolan i Karlskoga och det var trevigt där med. Nästa vecka ska vi till lek och buslandet någon dag med. De har en babyhörna och sen är det gratis att gå in för sånna som är under 1 år, perfekt!


Måste ställa Alice i kö till dagis nu med, hörde igår att inom Örebro landsting är det jättelånga köer nu för de har fötts så många barn.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar